Aromă autentic italienească

Il gusto italiano!

Fii parte din povestea GRANO

Despre ,,Povestea GRANO” s-au scris multe, cum un simplu italian pune bazele unui restaurant autentic cu specific pe străduțele din București. Ca în fiecare poveste, există și capcane, cum de altfel și această marcantă personalitate a întâmpinat impas după impas. Până când restaurantul, unic și original, a reușit să impresioneze gusturile culinare ale lumii întregi. Cu un parcurs prin lumea gastronomiei, dar și antreprenorială, Giulio aduce prin preparatele sale de excepție un concept deosebit în țară pe nume GRANO.

GRANO este despre gustul italienesc, redat de prospețimea pastelor, savoarea ingredientelor și experiența chefilor, toate asamblate în preparatele oferite ție.

Restaurant al gastronomiei italiene

GRANO este dovada că orice impas este un pas în plus către cunoaștere. Autenticitatea gustului italienesc își face loc pe străduțele Bucureștiului, o poveste aromată și râvnită de către marii oaspeți ai lumii. Descoperă gastronomia Italiei prin preparate originale! Simte și TU savoarea italienească.

Am avut tot timpul o relație onestă cu OASPEții noștri. Și asta îi face să se întoarcă, aduc prieteni, aduc oameni străini.

AROMĂ. GUST. AUTENTICITATE.

Descoperă povestea GRANO