Tartă sărată cu rosii, brânză ricotta, ouă și parmezan.
Cartofi, vinete, dovlecei, roșii, ceapă, măsline, capere și brânză robiola.
Vinete, mozzarella, roșii, busuioc, ou, malai și parmezan.
Carne de vițel cu sos de ton cu capere si maioneza.
Carpaccio de vițel, pesto de rucola, maioneză cu trufe.
Burrata din Andria, rucola și roșii cherry.
Selecție de mezeluri și/sau brânzeturi (250g).
Spaghetti cu usturoi, ulei de măsline și fulgi de chilli.
Penne cu sos de roșii.
Rigatoni cu roșii, guanciale, vin alb si pecorino romano DOP.
Paccheri cu roșii cherry, mozzarella și busuioc.
Rigatoni cu ou, parmezan și guanciale.
Penne cu parmezan, gorgonzola, mozzarella și taleggio.
Tortellini făcuți în casă umpluți cu mortadella si prosciutto, serviți în sos de unt și salvie.
Tagliatelle cu carne tocată de vită și vițel.
Lasagna cu carne tocată de vită și vițel.
Orechiette cu pesto din busuioc, ulei de măsline, parmezan și muguri de pin, cu cartofi fierți și fasole verde.
Ravioli de casă cu cremă de trufe în sos de parmezan cu praz.
Paccheri cu creveți și dovlecei.
Risotto-ul zilei (vă rugăm întrebați ospătarul).
Peștele proaspăt al zilei (somon, biban sau ton) servit cu legume de sezon.
Biban de mare gătit cu roșii cherry, măsline peranzana, capere, usturoi și pătrunjel.
Salata de caracatiță la grătar, cartofi noi, măsline, roșii cherry.
Tentacule de caracatiță la grătar cu cartofi dulci și ulei infuzat cu rozmarin
Pulpe superioare de pui gătite cu vin și legume și servite cu piure de cartofi
Piept de porc la cuptor, legume de sezon, sos de vin roșu.
Vițel în crustă de ou și pesmet, cu cartofi noi la cuptor.
Vrăbioară de vită, cartofi noi, rucola, roșii cherry și sos bearnaise.
Mozzarella de bivoliță, roșii și busuioc.
Salată verde, rucola, roșii cherry, mozzarella de bivoliță și ton.
Salată variată, varză roșie, avocado, ghimbir, portocală, brânză proaspătă, alune de pădure, dressing de lămâie
Cartofi la tigaie cu rozmarin.
Legume la grătar.
Salată verde, rucola, roșii cherry.
Tiramisu cu zmeură.
Tort de vanilie fără gluten cu migdale și alune.
Prăjitură cu ciocolată și cafea.
Tartă cu lămâie și bezea.
Salam de ciocolată.
Tartă cu gem.
Rulada de bezea fără gluten cu fructe de pădure proaspete.
Prăjituri în formă de piersică cu umplutură de vanilie și ciocolată.
Mini-tarte cu fructe proaspete.
Prăjituri cu cremă de ciocolată sau vanilie.
Cremă de mascarpone cu cantucci.
Cannoli cu cremă de patiserie.
Aperol, prosecco, apă minerală, portocală.
Limoncello artigianale / Grappa / Amaro / Amaretto.
Ulei de măsline Coratina extravirgin, condiment balsamic DOP, sare de Cervia, piper negru, pâine proaspătă de casă cu maia.
Glera | Abazia di Vidor | Veneto.
Cabernet | Gregoletto | Veneto.
Podernuovo a Palazzone by Giovanni Bulgari | Toscana.
Glera | Abazia di Vidor | Veneto.
Chardonnay, Pinot Nero, Pinot Bianco | Contadi Castaldi | Lombardia.
Chardonnay, Pinot Nero | Contadi Castaldi | Lombardia.
Moscato | Vietti | Piemonte
Corvina Veese, Dinella, Molinara | Brunelli Luigi | Veneto.
Chardonnay | Grechetto | Podernovo a Palazzone by Giovanni Bulgari.
Garganega | Inama | Veneto.
Greco di Tufo | Mastroberardino | Campania.
Gewurztraminer | Tiefenbrunner | Alto-Adige.
Turbiana | Ca’ dei Frati | Lombardia.
Cortese | La Scolca | Piemonte.
Pinot Noir, Riesling, Fetească Albă | S.E.R.V.E. | Dealu Mare.
Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling | S.E.R.V.E. | Dealu Mare
Chardonnay | Tiefenbrunner | Alto-Adige.
Sauvignon Blanc | Kellerei Kaltern | Sudtirol- Alto Adige
Moscato Giallo | Kellerei Kaltern | Sudtirol- Alto Adige
Pinot Grigio | Jermann | Friuli-Venetia-Giulia.
Merlot, Malbec | Podernuovo by Giovanni Bulgari | Toscana
Pinot Noir, Feteasca Neagra | S.E.R.V.E. | Dealu Mare.
Marzemino, Groppello, Sangiovese, Barbera | Ca’ dei Frati | Lombardi
Podernuovo a Palazzone by Giovanni Bulgari | Toscana.
Montepulciano, Sangiovese Cabernet Sauvignon, Merlot | Podernovo a Palazzone by Giovanni Bugari Toscana.
Sangiovese | Podernuovo di Giovanni Bulgari | Toscana
Cabernet Franc | Podernuovo di Giovanni Bulgari | Toscana
Primitivo | A Mano | Puglia.
Nero d’Avola | Donnafugata | Sicilia.
Corvina, Rondinella, Corvinone | Brunelli Luigi | Veneto.
Sangiovese, Merlot | Riecine | Toscana.
Fetească Neagră | S.E.R.V.E. | Dealu Mare
Merlot, Syrah, Sangiovese | Gaja | Toscana.
Cabernet Sauvignon Feteasca Neagra, Merlot | S.E.R.V.E | Dealu Mare.
Pinot Noir, Fetească Neagră | S.E.R.V.E | Dealu Mare
Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone | Brunelli Luigi | Veneto.
Produsele preparate in acest restaurant pot contine urmatorii alergeni conform clasificarii Regulamentulu(UE) NR.1169/2011 al Parlamentului European:
1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentrati de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate