Tartă sărată cu spanac, brânză ricotta, ouă și parmezan.
Cartofi, vinete, dovlecei, roșii, ceapă, măsline, capere, brânză robiola și muguri de pin.
Vinete, mozzarella, roșii, busuioc, și parmezan.
Carne de vițel cu sos de ton cu capere si maioneza.
Carpaccio de vițel, pesto de rucola, maioneză cu trufe.
Burrata din Andria, rucola și roșii cherry.
Selecție de mezeluri și/sau brânzeturi (250g).
Penne cu sos de roșii.
Spaghetti cu usturoi, ulei de măsline și fulgi de chilli.
Rigatoni cu roșii, guanciale, vin alb si pecorino romano DOP.
Tagliatelle cu caracatiță, roșii și vin roșu
Orecchiette cu broccoli, anșoa, peperoncino, usturoi și măsline
Paccheri cu roșii cherry, mozzarella și busuioc.
Paccheri cu edamame, zucchini și cremă de mazăre (opțional se poate adăuga: ricotta afumată și/sau guanciale crocant)
Penne cu parmezan, gorgonzola, mozzarella și taleggio.
Lasagna cu carne tocată de vită și vițel.
Orechiette cu pesto din busuioc, ulei de măsline, parmezan și muguri de pin, cu cartofi fierți și fasole verde.
Rigatoni cu ou, parmezan și guanciale.
Tagliatelle cu carne tocată de vită și vițel.
Tagliatelle cu somon, spanac, vin alb și unt
Ravioli de casă cu cremă de trufe în sos de parmezan cu praz.
Tortellini făcuți în casă umpluți cu mortadella si prosciutto, serviți în sos de unt și salvie.
Paccheri cu creveți și dovlecei.
Risotto-ul zilei (vă rugăm întrebați ospătarul).
Peștele proaspăt al zilei (somon, biban sau ton) servit cu legume de sezon.
Biban de mare gătit cu roșii cherry, măsline peranzana, capere, usturoi și pătrunjel.
Salata de caracatiță la grătar, cartofi noi, măsline, roșii cherry.
Tentacule de caracatiță la grătar cu cartofi dulci și ulei infuzat cu rozmarin
Pulpe superioare de pui gătite cu vin roșu și cimbru și servite cu piure de cartofi și mazăre
Piept de porc la cuptor, legume de sezon, sos de vin roșu.
Vițel în crustă de ou și pesmet, cu cartofi noi la cuptor.
Vrăbioară de vită, cartofi noi, rucola, roșii cherry și sos bearnaise.
Mozzarella de bivoliță, roșii și busuioc.
Salată verde, rucola, roșii cherry, mozzarella de bivoliță și ton.
Salată variată, varză roșie, avocado, ghimbir, portocală, brânză proaspătă, alune de pădure, dressing de lămâie
Cartofi la tigaie cu rozmarin.
Legume la grătar.
Salată verde, rucola, roșii cherry.
Tiramisu cu zmeură.
Tort de vanilie fără gluten cu migdale și alune.
Prăjitură cu ciocolată și cafea.
Tartă cu lămâie și bezea.
Salam de ciocolată.
Tartă cu gem.
Rulada de bezea fără gluten cu fructe de pădure proaspete.
Prăjituri în formă de piersică cu umplutură de vanilie și ciocolată.
Mini-tarte cu fructe proaspete.
Prăjituri cu cremă de ciocolată sau vanilie.
Cremă de mascarpone cu cantucci.
Cannoli cu cremă de patiserie.
Glera | Abazia di Vidor | Veneto.
Podernuovo a Palazzone by Giovanni Bulgari | Toscana.
Chardonnay, Grechetto | Podernuovo a Palazzone By Giovani Bulgari | Toscana
Glera | Abazia di Vidor | Veneto.
Chardonnay, Pinot Nero, Pinot Bianco | Bellavista | Lombardia.
Chardonnay, Pinot Nero | Bellavista | Lombardia.
Glera | Rosanatale | Colbertaldo
Glera | Rosanatale | Valdobbiadene
Glera | Rosanatale | Treviso
Aperol, prosecco, apă minerală, portocală.
Limoncello artigianale / Grappa / Amaro / Amaretto.
Ulei de măsline Coratina extravirgin, condiment balsamic DOP, sare de Cervia, piper negru, pâine proaspătă de casă cu maia.
Moscato | Vietti | Piemonte
Chardonnay | Grechetto | Podernovo a Palazzone by Giovanni Bulgari.
Garganega | Inama | Veneto.
Pinot Grigio | Castel Firmian | Trentino
Greco di Tufo | Mastroberardino | Campania.
Gewurztraminer | Tiefenbrunner | Alto-Adige.
Turbiana | Ca’ dei Frati | Lombardia.
Cortese | La Scolca | Piemonte.
Pinot Noir, Riesling, Fetească Albă | S.E.R.V.E. | Dealu Mare.
Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling | S.E.R.V.E. | Dealu Mare
Sauvignon Blanc | Kellerei Kaltern | Sudtirol- Alto Adige
Moscato Giallo | Kellerei Kaltern | Sudtirol- Alto Adige
Pinot Grigio | Jermann | Friuli-Venetia-Giulia.
Sauvignon | Jermann | Friuli-Venetia-Giulia
Merlot, Malbec | Podernuovo by Giovanni Bulgari | Toscana
Pinot Noir, Feteasca Neagra | S.E.R.V.E. | Dealu Mare.
Podernuovo a Palazzone by Giovanni Bulgari | Toscana.
Montepulciano, Sangiovese Cabernet Sauvignon, Merlot | Podernovo a Palazzone by Giovanni Bugari Toscana.
Sangiovese | Podernuovo di Giovanni Bulgari | Toscana
Cabernet Franc | Podernuovo di Giovanni Bulgari | Toscana
Sangiovese | Poliziano | Toscana
Primitivo | A Mano | Puglia.
Merlot | Castel Firmian | Trentino
Nero d’Avola | Donnafugata | Sicilia.
Corvina, Rondinella, Corvinone | Brunelli Luigi | Veneto.
Sangiovese, Merlot | Riecine | Toscana.
Fetească Neagră | S.E.R.V.E. | Dealu Mare
Merlot, Syrah, Sangiovese | Gaja | Toscana.
Cabernet Sauvignon Feteasca Neagra, Merlot | S.E.R.V.E | Dealu Mare.
Pinot Noir, Fetească Neagră | S.E.R.V.E | Dealu Mare
Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone | Brunelli Luigi | Veneto.
Produsele preparate in acest restaurant pot contine urmatorii alergeni conform clasificarii Regulamentulu(UE) NR.1169/2011 al Parlamentului European:
1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate
3. Oua si produse derivate
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja (migdale, alune de padure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia si nuci de Queensland) si produse derivate
9. Telina si produse derivate
10. Mustar si produse derivate
11. Seminte de susan si produse derivate
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentrati de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate
14. Moluste si produse derivate