Zona Livrare

Zona de livrare este cea a restaurantului Grano si imprejurimi (raza de 5 km), astfel: Dorobanti, Aviatorilor, Aviatiei, Victoriei, Centru, Tei.

Costul livrarii produselor este de 10 lei. Produsele comandate pot fi ridicate si direct de la restaurantul Grano, str. Putul lui Zamfir 40, sector 1, Bucuresti, caz in care nu se adauga costul livrarii. 

Comanda produselor se face prin parcurgerea urmatorilor pasi:
1. Alegerea produselor dorite se face navigand in categoria dorita si adaugand produsele in cosul de cumparaturi folosind butonul "Adauga in cos".
2. Dupa alegerea produselor, comanda se vizualizeaza in sectiunea "Cos" si este trimisa spre finalizare folosind butonul "Continua cu finalizarea comenzii"
3. In ecranul de finalizare a comenzii se introduc datele solicitate, respectiv nume, adresa pentru livrare, adresa de email folosita pentru comunicarile referitoare la comanda. Tot in aceasta pagina se alege metoda de plata.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pe extrasul de cont tranzactia apare ca fiind catre "Grano.ro".

Preturile afisate pe grano.ro sunt exprimate in RON, includ TVA si pot fi modificate fara o notificare prealabila.
Dear guests, for the moment, due to rush hour conditions, we are not doing deliveries. Maintaining a high level of quality is our main goal. Thank you for your understanding!